fbpx
Zásady ochrany osobných údajov – VD HAUS

Zásady ochrany osobných údajov

Kontaktné údaje prevádzkovateľa:
Firma VD Haus s.r.o., Konštantínova 3322/13, Prešov 080 01, IČO 50 152 980, Zapísaná v Prešove, odd. Sro, vl.č. 32400/P, (ďalej len “Správca”)

Správca spracováva vaše nasledovné osobné údaje (zadané v kontaktných formulároch) v zmysle zákona 18/2018 Z.z o ochrane osobných údajov:
– meno a priezvisko
– e-mailová adresa
– text správy
– telefónne číslo

Tieto osobné údaje je potrebné spracovať pre vytvorenie ponuky alebo za účelom odpovede na vašu otázku. Údaje poskytnuté vo formulároch sú chránené počas prenosu šifrovaným spojením. Tieto údaje budú spracovávané po dobu 3 rokov od vášho dopytu.

V prípade prihlásenia sa na odber noviniek “Newslettra”, spracúvame vaše osobné údaje za účelom odoslania tohto newslettra. Tento súhlas nám udeľujete na dobu 3 rokov. Tento súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na odhlasovací odkaz v pätičke každého emailu, alebo odpovedaním na email s textom “odhlásiť”.

Informujeme, že podla zákona o ochrane osobných údajov máte právo:
– požadovať, aké informácie o vás spracovávame,
– vyžiadať si prístup k týmto údajom a tieto údaje nechať aktualizovať alebo opraviť,
– požadovať vymazanie týchto osobných údajov (pokiaľ to nieje v rozpore s platnými právnymi predpismi a s oprávneným záujmom spoločnosti),
– v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich zo spracovávaním osobných údajov sa obráťte na nás alebo na Úrad pre ochranu osobných údajov.

Všetky vaše osobné údaje sú zabezpečené a chránené proti zneužitiu. Tieto údaje sa ukladajú do databázy: WebSupport, s.r.o., Staré Grunty 12, 841 04 Bratislava, IČO: 36 421 928, IČ DPH: SK2021869234, DIČ 2021869234, Register: Okresný súd Bratislava I, Vložka číslo: 63270/B

Používame súbory Cookies

Prosím súhlaste s používaním marketingových Cookies. Taktiež môžete tieto Cookies odmietnuť bez toho, aby boli akékoľvek dáta odoslané Spracovávateľom. Viac informácií